hét nieuwe Nederlandse Wintersportmagazine!

Vierde kwartaal 2019 verkrijgbaar

Wintersport special 2019

Het is zo ver: SKI-NL is gedrukt en wordt momenteel afgeleverd bij onze distributeurs! In principe is het GRATIS magazine te verkrijgen bij alle ski-banen in Nederland. Daarnaast is SKI-NL ook beschikbaar bij diverse ski-gerelateerde speciaalzaken, zoals Dr. Wax in Roosendaal en Duijvestein Wintersport in Den Haag, Zoetermeer en Landgraaf. Een overzicht van alle distributiepunten verschijnt binnenkort op onze website. 

RECTIFICATIE

Tot onze spijt staat op pagina 62 van het magazine vermeld dat de resultaten van de Ski-test al online zouden staan. Dat is helaas niet het geval; deze zijn vanaf december 2019 beschikbaar. 

Over SKI-NL
SKI-NL is een magazine boordevol informatie over sneeuw, skigebieden, modetrends, materiaal, gadgets, vervoer, reistijden, prijzen, veiligheid, verzekeringen, après-ski, accommodaties, ski-liften en nog veel meer. Het is met recht een blad gemaakt door wintersportliefhebbers, voor wintersportliefhebbers.

Grootste, internationale ski-test

Je mag SKI-NL gewoon niet missen. Waarom niet? Nou bijvoorbeeld omdat wij als enige in Nederland de resultaten van de grootste ski-test in Europa mogen publiceren. Natuurlijk namen wij ook deel aan deze ski-test (in door Tenson gesponsorde ski-kleding) en kunnen wij dus ook uit eigen ervaring putten. De organisator van deze test is 'Skimagazin' van uitgever Sportcombi.de.

Wintersport special 2020 

Wil jij een bijdrage leveren aan de wintersport special 2020 met een branded content artikel, een advertentie of een artikeltje over een interessante gadget of trend? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.