hét nieuwe Nederlandse Wintersportmagazine!

Vierde kwartaal 2019 verkrijgbaar

SKI-NL, hét nieuwe Nederlandse magazine voor wintersporters!

De eerste editie van SKI-NL is in november 2019 verschenen in een oplage van maar liefst 100.000 stuks! Het splinternieuwe magazine is inmiddels GRATIS verkrijgbaar bij vrijwel alle Nederlandse skibanen. Daarnaast is het magazine verkrijgbaar bij onder meer waxers, slijpers, wintersportspeciaalzaken, enz. Binnenkort vind je op deze website een overzicht van alle distributiepunten. 

Wintersportspecial 2020

In oktober 2020 verschijnt de tweede editie van SKI-NL. Dit maal met een startoplage van 60.000 stuks. Hiermee mag het magazine zich rekenen tot de grootste spelers op de Nederlandse wintersport markt. SKI-NL is ook in 2020 gratis en komt wederom door de uitgekiende distributie voor 100% bij de doelgroep terecht. 

Doelgroep & onderwerpen

Het magazine richt zich op gezinnen, levensgenieters, empty nesters en 65+ers. In SKI-NL vind je informatie over uiteenlopende onderwerpen, zoals traditionele wintersportplaatsen in de Alpenlanden, verrassende bestemmingen in andere delen van de wereld, het huren of kopen van materiaal, skilessen, kleding, reis en nog veel meer aan wintersport gerelateerde zaken.  

Resultaten grootste, internationale Europese ski-test

Het skimateriaal komt in SKI-NL uitgebreid aan bod. Zo heeft SKI-NL bijvoorbeeld als enige partij in Nederland, de rechten op publicatie van de resultaten van de grootste skitest van Europa. Deze skitest wordt sinds jaar en dag georganiseerd door Skimagazin (Sportcombi.de). Alle bekende skimerken erkennen het belang van de test en nemen deel. Ons testteam reist jaarlijks in april af naar een piste, hoog in het Ortler-massief, om de test ook zelf te ervaren.